Clik When U See an Ads Banner

Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah.

Klik Baner 4 money Fund

MuliaNya Sahabat Ku

Gersang Bumi Tanpa Hujan , Gersang Minda Tanpa Ilmu,
Gersang Hati Tanpa Iman , Gersang Jiwa Tanpa Amal .
Photobucket
Dengan Penuh Kesyukuran Ke Hadrat Illahi , Setepak Sireh Kami Hulurkan Untuk Mengundang Semua Kemari , Beras Kunyit Kami Taburi , Air Mawar Di Renjis Wangi , Berkembang Kasih Menabur Budi , Undangan Kami Setulus Hati,, Harap Sudi Datang Merai,, Semoga Allah Memberkati Wassalam Terima Kasih

."Sebarkanlah ajaranku walau satu ayat pun"(Sabda Rasulullah SAW)"Nescaya Allah memperbaiki bagimu amalan-amalanmu dan mengampuni bagimu dosa-dosamu. Dan barangsiapa mentaati Allah dan Rasul-Nya, maka sesungguhnya ia telah mendapat kemenangan yang besar."(Surah Al-Ahzab:71)

09 March, 2011

Doa Kesyukuran

Alhamdu lillaahilladzii najjaanaa minalqaumizhz haalimiinn.
- Segala puji bagi Allah yang telah menyelamatkan kami dari orang-orang yang zhalim.(qs, al-mu'minun, 23:28)

Assalamualaikum warah matullahhi wabarokatoh ,Alhamduliilah Syukur kehadrat Allah, saya sihat semula, dah hampir 3 bulan di pembaringan , dari badan montel dah slim, tak payah diet dah.

baru terasa nak update blog, mungkin kawan cyber dah tak berapa kenal ngan saya, maklumla lama tingalkan blog ni, insyaallah akan ter update lepas ni.

walaupun berjalan masih lagi rasa kepala goyang2,tapi syukur alhamduliilah, tuhan makbulkan doa, panjangkan usia. walau pun masih dalam trauma tapi insyallah akan pulih sepenuh.

mungkin saya ni mangsa keadaan, mangsa sifat manusia ang dengki kianat, tamak haloba, yang kita kata rambut sama hitam hati lain lain, itulah sebenarnya hakikat manusia , sentiasa terpengaruh dengan bisikan syaitan.

semuanya dugaan dari Allah untuk kita , semoga ada kesabaran menghadapinya.

hanya dengan doa ku panjatkan pada Mu Ya Allah, lindungilah dari ganguan manusia-manusia serta iblis syaitan yang durjana ini.

Doa mohon ampun dan kasih sayang.
Rabbi innni a'uudzubika an as'aluka maa laisa lii bihii 'ilmun wa illaa taqhfirlii wa tarhamnii akumminal khaasiriin.
- Ya Tuhanku , sesungguhnya aku berlindung kepadamu dari memohon kepadamu sesuatu yang aku tiada mengetahui hakikatnya, dan sekiranya engkat tidak memberi ampun kepadaku dan tidak menaruh belas kasihan kepadaku, niscaya aku termasuk orang2 yang mrugikan. (qs, hud,11:47)

Subhanallahh walhamdulillah walaa illaa haillaallah...

Robbanaa aatinaa fid dunyaa hasaanatann , wa fil aakhirooti hasanatann, wa qinaa adzaabannaari.

wassalam.
www.tips-fb.com

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kawan-kawan Blogger Paling Aktif Dan Terkini

Post Paling Diminati