Clik When U See an Ads Banner

Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah.

Klik Baner 4 money Fund

MuliaNya Sahabat Ku

Gersang Bumi Tanpa Hujan , Gersang Minda Tanpa Ilmu,
Gersang Hati Tanpa Iman , Gersang Jiwa Tanpa Amal .
Photobucket
Dengan Penuh Kesyukuran Ke Hadrat Illahi , Setepak Sireh Kami Hulurkan Untuk Mengundang Semua Kemari , Beras Kunyit Kami Taburi , Air Mawar Di Renjis Wangi , Berkembang Kasih Menabur Budi , Undangan Kami Setulus Hati,, Harap Sudi Datang Merai,, Semoga Allah Memberkati Wassalam Terima Kasih

."Sebarkanlah ajaranku walau satu ayat pun"(Sabda Rasulullah SAW)"Nescaya Allah memperbaiki bagimu amalan-amalanmu dan mengampuni bagimu dosa-dosamu. Dan barangsiapa mentaati Allah dan Rasul-Nya, maka sesungguhnya ia telah mendapat kemenangan yang besar."(Surah Al-Ahzab:71)

29 May, 2010

Khazanah Laut Yang Ajaib

Laut memang menyimpan banyak rahsia yang belum terungkap. Hal ini dikarenakan bentangannya yang begitu luas dan kedalamannya yang seakan tak terhingga. Belum semua dapat dieksplorasi secara detail.

Semuanya dengan kuasa dan kehendak Allah...

Konon binatang yang hidup di darat dulunya bernenek moyang bangsa laut. Tapi jangan cuba-cuba membayangkan monyet nenek moyangnya adalah cumi-cumi ya :)

Walaupun sampai detik ini Loch Ness yang merupakan makhluk prasejarah dan pernah di gambarkan penampakannya di danau besar yang terletak di dataran tinggi Skotlandia belum pernah terbukti kebenarannya, tetapi ada mahluk yang tidak kalah anehnya dan peliknya ditemukan terdampar di sebuah pantai suatu wilayah tak bertuan.

Laut memang mengandung sejuta misteri. Salah satunya adalah makhluk laut aneh tak lucu tapi ajaib dan unik berikut ini.

tengok di bawah ni ye...semuanya kuasa Allah.. tiada siapa yang tahu
www.tips-fb.com

1 comments:

Shuk said... [Reply]

subhanallah..semua alam tnjukkan kebesaran Allah~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kawan-kawan Blogger Paling Aktif Dan Terkini

Post Paling Diminati