Clik When U See an Ads Banner

Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah.

Klik Baner 4 money Fund

MuliaNya Sahabat Ku

Gersang Bumi Tanpa Hujan , Gersang Minda Tanpa Ilmu,
Gersang Hati Tanpa Iman , Gersang Jiwa Tanpa Amal .
Photobucket
Dengan Penuh Kesyukuran Ke Hadrat Illahi , Setepak Sireh Kami Hulurkan Untuk Mengundang Semua Kemari , Beras Kunyit Kami Taburi , Air Mawar Di Renjis Wangi , Berkembang Kasih Menabur Budi , Undangan Kami Setulus Hati,, Harap Sudi Datang Merai,, Semoga Allah Memberkati Wassalam Terima Kasih

."Sebarkanlah ajaranku walau satu ayat pun"(Sabda Rasulullah SAW)"Nescaya Allah memperbaiki bagimu amalan-amalanmu dan mengampuni bagimu dosa-dosamu. Dan barangsiapa mentaati Allah dan Rasul-Nya, maka sesungguhnya ia telah mendapat kemenangan yang besar."(Surah Al-Ahzab:71)

26 May, 2010

Saya Menjadi Penerima Award Ciptaan eddyBoyz86 Yang Sangat Creative

Dengan bangganya saya mengumumkan bahawa saya telah terpilih untuk menerima sebuah Award yang sangat creative ciptaan Eddyboyz86 yang begitu sesuai dengan namanya juga iaitu AWARD CREATIVE BLOGGER , dan mempunyai pengertian serta makna yang tersendiri dan unik ini. saya di kenhendaki oleh eddyboy86 supaya kongsikan Award yang boleh bergerak ini bersama 5 orang , yang benar benar layak menerimanya. ( Rasa Cam Terima Grammy Award Lak Ni )

terima kasih daun keladi ye eddyboyz, semoga Allah bersama anda dalam setiap pekerjaan yang anda lakukan.
Di bawah ini ada kenyataan dan kelahiran ciptaannya award ni,
TAHNIAH!!!!!
Tarikh AWARD ini tercipta : 05 - 05 - 2010 / 3pagi :
Tarikh RASMI di sebarkan : 08 - 05 - 2010 / 3ptg :

:: PENGRERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::
PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.
FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.
LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.
-THE END-
dah baca ye mengenai Award ini oleh tuan punya , dan penciptanya yang sangat creative . memang tuan empunya blog ni amat creative , dan bagi saya dia seorang gineus , kerana mempunyai kreativiti yang amat tajam dalam ciptaan award ni, semoga beliau akan terus aktif , serta akan mengeluarkan idea-idea yang bernas dimasa yang akan datang, semoga Allah bersamanya dalam ciptaannya , kita memberi sokongan serta menyuntik semangat supaya kawan kita ni terus aktif ye.. Isyaallah ...
Pesanan saya sebagai seorang kakak kepada adik eddyboyz setiap pekerjaan mulakan dengan nama Allah , berkesudahannya juga dengan syukurlah kepada Allah. semoga dengan ini anda berkeyakinan didalam setiap ciptaan dan pekerjaan yang anda akan lalukan. teruskanlah aktif selamanya ...Insyaallaah...

di bawah ni saya ada 5 nama kawan-kawan yang terpilih...
fikir punya fikir , siasat punya siasat, sesuailah agaknya... yang terpilih ni ye , yang lain sabar ye insyaallah lain kali mungkin rezeki anda, jangan kecil hati atau ambik hati ye..puas saya berjalan hari ni ..cari pemenang..dari pagi hingga kemalam inilah orang2 yg saya pilih...
harap2 eddy setuju dengan keputusan saya ini ye..
anda yang terpilih...
1. Fitri Fitrah Selamanya
2. Aku Anak Pahang
3. Qelissa BB On The Blog
4. Hasmul Fahrin
5. Art Fever Grafiq Hafizsidah

Kepada sahabat yang namanya terpilih tu... sudilah terima award ni..dengan senang hati ye.. ni lah Award Ciptaan .. Eddyboyz86 yang memang creative...

Sila Copy Link Dibawah Untuk Award Blogger Creative Ni Ye

Photobucket
Dan Sebagai Saguhati nya Kepada Sahabat Yang Telah Di pilih ..Sila Copy Xchange Link Saya Di Bawah Ni ye ...Dan Sematlah Sebagai Terima kasih saya kepada anda di laman blog anda.. terima kasih daun keladi ye..
semoga anda berbahagia dengan Award ni.. Dan Jangan Lupa Ikut Peraturannya ye.. adakan sedikit cerita.. pastu kongsikan dengan 5 org yg paling layak ye.. jangan lupa ceritakan Award ni di cipta dan dihadiahkan oleh Eddyboyz86 ye.. ni link ciptaannya tu http://eddyboyz86.blogspot.com/2010/05/award-creative-blogger-aka-eddyboyz86.html
Ziarah , menziarah dan persahabatan diantara pemblogger menjalin kan Ukhwah...
www.tips-fb.com

5 comments:

モddyß♥γz86® said... [Reply]

jutaan TAHNIAH kepada SHIFA kerana menerima ANUGERAH yang berprestij ini ^^, sememangnye anda memang layak menerima AWARD CREATIVE BLOGGER INI ~ tingkatkan lagi prestasi dan mutu blog anda ok.... keep it up and keep in touch

Wanita Timur ( Syifa Rosli ) said... [Reply]

terima kasih eddy ... semoga awak teruskan kreativiti awak tu ye...

qellissa said... [Reply]

thanks syifa, ekceli da apt da award ni dr eddy, tp thanks coz bg i lg..nt i post en3 pasal award ni ye yang....=)

etuza said... [Reply]

salam saudari syifa..
Saya amat tertarik dengan award yg paling kreatif tu..nak tanya bole copy ke tu..ingat nak hantar pada 5 kawan blogger saya lah pula..nak minta izin dulu ya..boleh ka?..

Wanita Timur ( Syifa Rosli ) said... [Reply]

boleh awak ambik..dan awak mesti ceritakan.. dari pada awak dapat award tu ye.. aawak kena cerita saya hadiahkan award tu .. pastu awak kena buat cerita tentang award yg telah diciptakan oeleh eddy boy itu ye.. macam saya ceritakan diatas tu ye..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kawan-kawan Blogger Paling Aktif Dan Terkini

Post Paling Diminati