Clik When U See an Ads Banner

Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah.

Klik Baner 4 money Fund

MuliaNya Sahabat Ku

Gersang Bumi Tanpa Hujan , Gersang Minda Tanpa Ilmu,
Gersang Hati Tanpa Iman , Gersang Jiwa Tanpa Amal .
Photobucket
Dengan Penuh Kesyukuran Ke Hadrat Illahi , Setepak Sireh Kami Hulurkan Untuk Mengundang Semua Kemari , Beras Kunyit Kami Taburi , Air Mawar Di Renjis Wangi , Berkembang Kasih Menabur Budi , Undangan Kami Setulus Hati,, Harap Sudi Datang Merai,, Semoga Allah Memberkati Wassalam Terima Kasih

."Sebarkanlah ajaranku walau satu ayat pun"(Sabda Rasulullah SAW)"Nescaya Allah memperbaiki bagimu amalan-amalanmu dan mengampuni bagimu dosa-dosamu. Dan barangsiapa mentaati Allah dan Rasul-Nya, maka sesungguhnya ia telah mendapat kemenangan yang besar."(Surah Al-Ahzab:71)

08 September, 2010

Selamat Hari Raya Aidil Fitri

assalamualaikum, Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Khas Buat semua pengunjung , sahabat handai, rakan taulan , saudara saudari, semua saudara semuslim tak kira dimana anda berada , semoga berbahagia dihari raya ini,meriahkan hari rayamu dengan senyuman dan tawa kegembiraan di hari yang mulia ini. buang yang keruh ambiklah yang jernih, hulurkanlah tangan mohon ampun dan maaf, semoga hari raya anda diberkati Allah.

miskin kaya semua sama disisi Allah,sedekahlah apa saja yang anda mampu kepada mereka yang memerlukannya, kerana segalanyaa kemewahan , kekayaan kesenangan, Allah hanya pinjamkan kepada kita didunia ini, gunakanlah kearah kebaikan dan keberkatan.

Selamat hari Raya , Maaf Zahir Dan Batin.

dengan ini memaklumkan , saya berangkat pulang ke N9 malam ni, Doakan Keselamatan saya sekeluarga ye semua, Insyaallah semoga Allah memelihara perjalanan kami, selamat pergi dan selamat kembali, kembali semula ke Kedah pada hari Ahad ni Insyaallah .

kawan2 negeri sembilan jom beraya kerumah mentua saya di Kuala Klawang, seremban,( Jelebu ) wassalam. Terima Kasih.
www.tips-fb.com

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kawan-kawan Blogger Paling Aktif Dan Terkini

Post Paling Diminati