Clik When U See an Ads Banner

Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah.

Klik Baner 4 money Fund

MuliaNya Sahabat Ku

Gersang Bumi Tanpa Hujan , Gersang Minda Tanpa Ilmu,
Gersang Hati Tanpa Iman , Gersang Jiwa Tanpa Amal .
Photobucket
Dengan Penuh Kesyukuran Ke Hadrat Illahi , Setepak Sireh Kami Hulurkan Untuk Mengundang Semua Kemari , Beras Kunyit Kami Taburi , Air Mawar Di Renjis Wangi , Berkembang Kasih Menabur Budi , Undangan Kami Setulus Hati,, Harap Sudi Datang Merai,, Semoga Allah Memberkati Wassalam Terima Kasih

."Sebarkanlah ajaranku walau satu ayat pun"(Sabda Rasulullah SAW)"Nescaya Allah memperbaiki bagimu amalan-amalanmu dan mengampuni bagimu dosa-dosamu. Dan barangsiapa mentaati Allah dan Rasul-Nya, maka sesungguhnya ia telah mendapat kemenangan yang besar."(Surah Al-Ahzab:71)

14 January, 2012

Bagai bulan jatuh ke riba

BAGAIKAN satu ‘trend’ pula apabila stesen radio tempatan mengambil pelawak terkenal sebagai sandaran untuk memancing pendengar mengikuti frekuensi masing-masing.

Sebelum ini Sinar FM mengambil Raja Azura dan Salih Yaacob. Kemudian, Usop Wilcha disunting ke konti Hot FM, diikuti Johan Raja Lawak bagi Era FM.


Kini sebuah lagi stesen radio popular, Suria FM, mengundang Nabil Raja Lawak dan Kenchana Devi untuk menarik lebih ramai pendengar. Sebelum ini, Suria FM juga pernah menggunakan khidmat pelakon Sharifah Shahirah yang bagaimanapun sudah mengundur diri.

Bagi Nabil dan Kenchana, peluang dilamar Suria FM, hujung tahun lalu bagaikan bulan jatuh ke riba. Memang mereka berdua sangat berbesar hati apabila diberi peluang meneroka satu lagi cabang baru dalam dunia penyiaran.
Berita Selanjutnya Read More
www.tips-fb.com

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kawan-kawan Blogger Paling Aktif Dan Terkini

Post Paling Diminati