Clik When U See an Ads Banner

Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah.

Klik Baner 4 money Fund

MuliaNya Sahabat Ku

Gersang Bumi Tanpa Hujan , Gersang Minda Tanpa Ilmu,
Gersang Hati Tanpa Iman , Gersang Jiwa Tanpa Amal .
Photobucket
Dengan Penuh Kesyukuran Ke Hadrat Illahi , Setepak Sireh Kami Hulurkan Untuk Mengundang Semua Kemari , Beras Kunyit Kami Taburi , Air Mawar Di Renjis Wangi , Berkembang Kasih Menabur Budi , Undangan Kami Setulus Hati,, Harap Sudi Datang Merai,, Semoga Allah Memberkati Wassalam Terima Kasih

."Sebarkanlah ajaranku walau satu ayat pun"(Sabda Rasulullah SAW)"Nescaya Allah memperbaiki bagimu amalan-amalanmu dan mengampuni bagimu dosa-dosamu. Dan barangsiapa mentaati Allah dan Rasul-Nya, maka sesungguhnya ia telah mendapat kemenangan yang besar."(Surah Al-Ahzab:71)

30 January, 2012

Ibuku Pulang Ke Rahmatullah

Ibu ku pulang ke Rahmatullah pada hari Khamis Pagi Jam 8.15 pagi. 26/1/2011 tarikh keramat.

doakan ibuku kesejahteraan ibuku disana ye kawan-kawan... semoga dia aman damai disana.

penyakit yang dideritai ibu ku telah membawa pulang ibu ku ke Rahmatullah, memang orang kata kalau manusia meninggal dunia mesti bersebab , mungkin penyakit itulah yang menjadi penyebabnya.

kami Redha dengan ketentuanmu Ya Allah....
semua kejadian dibawah kekuasaanmu... cuma kami menghulurkan tangan memohon doa padamu Ya Allah... semoga ibuku bersemadi dengan aman di Alam sana... semuga Rohnya dicucuri Rahmatmu Ya Allah... semoga ibuku ditempatkan dikalangan orang-orang yang sollehah...dan juga dikalangan orang-orang yang ber Iman.

Ampunkan doasa-dosa ibuku Ya Allah... Ringankanlah siksaannya... hanya padamu Ya Allah kami memohon .. hanya Padamu Ya Allah kami menminta... Aminnnn Ya Rabbaall aalaminn......
www.tips-fb.com

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kawan-kawan Blogger Paling Aktif Dan Terkini

Post Paling Diminati