Clik When U See an Ads Banner

Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah.

Klik Baner 4 money Fund

MuliaNya Sahabat Ku

Gersang Bumi Tanpa Hujan , Gersang Minda Tanpa Ilmu,
Gersang Hati Tanpa Iman , Gersang Jiwa Tanpa Amal .
Photobucket
Dengan Penuh Kesyukuran Ke Hadrat Illahi , Setepak Sireh Kami Hulurkan Untuk Mengundang Semua Kemari , Beras Kunyit Kami Taburi , Air Mawar Di Renjis Wangi , Berkembang Kasih Menabur Budi , Undangan Kami Setulus Hati,, Harap Sudi Datang Merai,, Semoga Allah Memberkati Wassalam Terima Kasih

."Sebarkanlah ajaranku walau satu ayat pun"(Sabda Rasulullah SAW)"Nescaya Allah memperbaiki bagimu amalan-amalanmu dan mengampuni bagimu dosa-dosamu. Dan barangsiapa mentaati Allah dan Rasul-Nya, maka sesungguhnya ia telah mendapat kemenangan yang besar."(Surah Al-Ahzab:71)

02 January, 2012

Terkena Getah Ngan Yun Nam Hair Cair.....

tak tau camne nak cakap ... akak tengok iklan kat tv... pastu akak search cari web dia... dia offer kasi free percubaan... punya la excited nak cuba... pastu akak p la cuba yang free tu.... dan lepas tu ... cam kena getah plak.. pasal percubaan tu... kena sign up untuk buat pakej... tak nak dah... saja nak cuba je pada awalnya...
akhirnya kena paksa anbik pakej.. dah la mahal ribuan.. konon offer untuk pasangan... pastukan dengan hati yang kelat kena bayar... pastu p buat rawatan pakej tu... baru dua kali buat ... dia offer tambah pakej lagi... kita kata takmau nak tengok hasil dulu... dia paksa juga ..salegirl tu kata kalau takmau pakej yang ditawarkan selagi tu dia tak akan buat rawatan tunggu sampai kita setuju.. alahai pening tui... cam kena getah je...

rasa cam nak penampar penerajang salegirl tu... salah plak nanti... mau takmau terima juga dengan hati yg kelat lagi.. kena letak duit temapahan .. walaupun yang awal blum nampak hasil... pening gak ni...

mai korang tolong akak camne nak buat ngan YUN NAM HAIR CARE NI...akak rasa nak perabih pakej yg mula2 pastu cau... tapi kalau kita p dia dok paksa kita ambik pakej baru .... rasa macam nak repot kat Persatuan penguna plak... berbaloi tak kalau akak report kat persatuan penguna ..

NYESAL PUN ADE NI... TAPI KALAU KENA ASYIK RIBU2... ADUHAI...

akak rasa kalau korang ada rasa nak cuba ... lebih baik tak payah ye... ubat pun lebih kurang dengan ubat tradisional tok nenek kita buat je kut... cuma dia buat canggih dan komersial skit jee.. jangan terkena getah cam akak ni..

memang Yun Nam pandai strateginya... dia letak pompuan cantek2 ..kurus2 , lawa2, comel2... nak tarik perhatian... dan dia org ni dah diajarkan cara2 nak tarik pelangan... dengan macam2 cara... tempat dok VIP.. alatan moden....kita org tak perempuan tak kisah sangat...  org laki2 lain macam kut rasanya... dengan pujukan dan rayuan dia orang  tu... agak2 laa... hehehhe jgn marah ye paknye...

YUNNAM YUNNAM

www.tips-fb.com

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kawan-kawan Blogger Paling Aktif Dan Terkini

Post Paling Diminati