Clik When U See an Ads Banner

Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah.

Klik Baner 4 money Fund

MuliaNya Sahabat Ku

Gersang Bumi Tanpa Hujan , Gersang Minda Tanpa Ilmu,
Gersang Hati Tanpa Iman , Gersang Jiwa Tanpa Amal .
Photobucket
Dengan Penuh Kesyukuran Ke Hadrat Illahi , Setepak Sireh Kami Hulurkan Untuk Mengundang Semua Kemari , Beras Kunyit Kami Taburi , Air Mawar Di Renjis Wangi , Berkembang Kasih Menabur Budi , Undangan Kami Setulus Hati,, Harap Sudi Datang Merai,, Semoga Allah Memberkati Wassalam Terima Kasih

."Sebarkanlah ajaranku walau satu ayat pun"(Sabda Rasulullah SAW)"Nescaya Allah memperbaiki bagimu amalan-amalanmu dan mengampuni bagimu dosa-dosamu. Dan barangsiapa mentaati Allah dan Rasul-Nya, maka sesungguhnya ia telah mendapat kemenangan yang besar."(Surah Al-Ahzab:71)

02 May, 2012

hari ni dan esok

Kalau hari ini kita lihat wanita itu seksi dan tak terjaga pergaulannya... Belum tentu esok hari dia masih begitu.. Mungkin saja auratnya lebih terjaga dari kita nantinya... Kalau hari ini kita lihat seorang lelaki itu berkopiah berjubah menjaga mata... Esok hari belum tahu dia masih begitu atau tidak.. Jangan sangka yang berpakaian warak itu tiada silap pada masa lampaunya.. Jangan sangka diri kita yang baik nih takkan pernah boleh buat silap.. Hati manusia mudah sangat dibolak balikkan... iman manusia ada turun naiknya... Siapalah kita nak menilai orang lain.... Kalau rasa diri belum baik, teruskan berdoa moga Allah memberikan kita hidayah.. bagi yang telah menjumpai 'jalan' kembali pada Allah, berdoalah moga kekal istiqamah... tiada orang baik yang tiada masa lampau. tiada orang jahat yang tiada masa Depan.
www.tips-fb.com

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kawan-kawan Blogger Paling Aktif Dan Terkini

Post Paling Diminati