Clik When U See an Ads Banner

Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah.

Klik Baner 4 money Fund

MuliaNya Sahabat Ku

Gersang Bumi Tanpa Hujan , Gersang Minda Tanpa Ilmu,
Gersang Hati Tanpa Iman , Gersang Jiwa Tanpa Amal .
Photobucket
Dengan Penuh Kesyukuran Ke Hadrat Illahi , Setepak Sireh Kami Hulurkan Untuk Mengundang Semua Kemari , Beras Kunyit Kami Taburi , Air Mawar Di Renjis Wangi , Berkembang Kasih Menabur Budi , Undangan Kami Setulus Hati,, Harap Sudi Datang Merai,, Semoga Allah Memberkati Wassalam Terima Kasih

."Sebarkanlah ajaranku walau satu ayat pun"(Sabda Rasulullah SAW)"Nescaya Allah memperbaiki bagimu amalan-amalanmu dan mengampuni bagimu dosa-dosamu. Dan barangsiapa mentaati Allah dan Rasul-Nya, maka sesungguhnya ia telah mendapat kemenangan yang besar."(Surah Al-Ahzab:71)

16 April, 2011

Remaja Thailand tertinggi di dunia

Yaa Allah.. tinggi nyaa diaa... jom tengok

BANGKOK - Ketinggian dan bentuk fizikal luar biasa menyebabkan seorang gadis di timur Thailand diiktiraf sebagai remaja tertinggi di dunia di dalam Guinness Book of World Records.

Malee Duangdee, 19, yang mempunyai ketinggian 186 sentimeter dan berat 130 kilogram menyedari perbezaan fizikal dirinya sejak kecil lagi kerana dia membesar lebih cepat berbanding rakan sebaya.

Semasa Duangdee berumur sembilan tahun, dia disahkan menghidap ketumbuhan otak yang turut memberi tekanan kepada sistem saraf remaja itu.

Kini, dia terpaksa mengambil suntikan setiap tiga bulan akibat ketidakseimbangan hormon bagi menyekat pertumbuhan fizikalnya secara berterusan.
berita dari sinar
www.tips-fb.com

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kawan-kawan Blogger Paling Aktif Dan Terkini

Post Paling Diminati