Clik When U See an Ads Banner

Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah.

Klik Baner 4 money Fund

MuliaNya Sahabat Ku

Gersang Bumi Tanpa Hujan , Gersang Minda Tanpa Ilmu,
Gersang Hati Tanpa Iman , Gersang Jiwa Tanpa Amal .
Photobucket
Dengan Penuh Kesyukuran Ke Hadrat Illahi , Setepak Sireh Kami Hulurkan Untuk Mengundang Semua Kemari , Beras Kunyit Kami Taburi , Air Mawar Di Renjis Wangi , Berkembang Kasih Menabur Budi , Undangan Kami Setulus Hati,, Harap Sudi Datang Merai,, Semoga Allah Memberkati Wassalam Terima Kasih

."Sebarkanlah ajaranku walau satu ayat pun"(Sabda Rasulullah SAW)"Nescaya Allah memperbaiki bagimu amalan-amalanmu dan mengampuni bagimu dosa-dosamu. Dan barangsiapa mentaati Allah dan Rasul-Nya, maka sesungguhnya ia telah mendapat kemenangan yang besar."(Surah Al-Ahzab:71)

06 May, 2011

Kenapa Blog Dia Orang Rating Tinggi

As Salam, dok diam2 terbaca ada blog yang rating orang yang masuk tu tinggi, Macammana depa buat tu, alahai teringin nak jadi macam blog dia orang, sehari ratus2, ribu2 trafiq up blog dia orang tu.

ni macam kisah dari hati kehati je la, tak bermadsud nak kata sapa pun, perli ke , hina ke, takde ye, just cerita-cerita je ye, kalau ada yang terasa minta maaf minta ampun ye.

kata seorang kawan tu, kalau web porno sehari juta2 orang masuk, ye ke? Masyaallah ... Alamak ramai orang suka tengok porno ke? ramai orang suka tengok cerita seks tu ke? cerita hal dalam kain selimut orang plak tukan, lebih2 kalau cerita maria ozawa aka miyami tu katanya. ikut cerita yang dibacalah tu la kan , dia kata kalau kat indon ada gambar yang di pakaikan tudung minah tu, sebabnya minah tu dah kena sound dengan Ulama kat sana,sebabnya lagi ulama kat sana pun tak suka dia berlakon filem indon.

tak tergamaklah pulak nak buat blog camtu,lagi pun bukan resmi kitakan nak buat kisah2 yang camtu gitu-gitukan. biarlah dia orang yang buat, dia orang tu apa nak kisah sangat pasal halal ke, haram ke,janji duit masuk poket dia orang je, sebab tu lah sekarang ni macam=macam jadi, sebab dia orang buat tak kisah dengan benda yang sepatutnya diharamkan tu.

tu yang menghairankan tu napa dia orang suka, golongan umur yang mana yang sukakan tu?, orang dewasa ke? orang pertengahan ke? orang tua-tua ke? atau golongan remaja yang buat trafiq dia orang up tinggi tu? musykil btui kan, tapi bukan orang malaysia kut yang masuk sana tu.. sebab kita in Global , mungkin orang luar-luar sana kut,luar dunia .

sebab web-web porno tu ke yang mengundangkan banyak masalah sosial hari ni ?
mungkin kalau golongan remaja atau pertengah tu ya jugakan.

tak juga untuk kaki rogol sebab bila tertengok berita kat Tv atau kat paper kebanyakkannya orang-orang tu hanya orang biasa-biasa yang jauh dan kurang dengan internet.

Apa-apa pun terletak kat diri sendiri la, pisau dan mentimun dalam tangan sendiri, kita sendiri yang akan corak filem wayang diri kita, samada kita nak kain layar kita tu putih bersih atau kita nak letak dot dot kata orang atau titik-titik hitam.

dunia pun dah akhir zaman,bumi dah reput pun gempa sana sini, dah tunjuk bukti hampir dengan kiamat, lagi pun kita ada penghidupan abadi lepas kehidupan di dunia ni, mesti nak tambah lagi kita nyer bekal yang nak dibawa tu, biarlah bekal tu berkat dan terbaik.

insyaalah, sama-samalah kita corakkan dengan yang terbaik untuk diri kita dan masa depan kita, serta keturunan anak cucu cicit kita nanti, wallahhualam.
www.tips-fb.com

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kawan-kawan Blogger Paling Aktif Dan Terkini

Post Paling Diminati