Clik When U See an Ads Banner

Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah.

Klik Baner 4 money Fund

MuliaNya Sahabat Ku

Gersang Bumi Tanpa Hujan , Gersang Minda Tanpa Ilmu,
Gersang Hati Tanpa Iman , Gersang Jiwa Tanpa Amal .
Photobucket
Dengan Penuh Kesyukuran Ke Hadrat Illahi , Setepak Sireh Kami Hulurkan Untuk Mengundang Semua Kemari , Beras Kunyit Kami Taburi , Air Mawar Di Renjis Wangi , Berkembang Kasih Menabur Budi , Undangan Kami Setulus Hati,, Harap Sudi Datang Merai,, Semoga Allah Memberkati Wassalam Terima Kasih

."Sebarkanlah ajaranku walau satu ayat pun"(Sabda Rasulullah SAW)"Nescaya Allah memperbaiki bagimu amalan-amalanmu dan mengampuni bagimu dosa-dosamu. Dan barangsiapa mentaati Allah dan Rasul-Nya, maka sesungguhnya ia telah mendapat kemenangan yang besar."(Surah Al-Ahzab:71)

10 May, 2011

Rumah tangga berantakan aktor Uchino Masaaki dan isterinya, aktres Ichiro Maki kini dalam proses perceraian.

Cerita Selingan Orang Kata, hehehe asyik tengok orang Malaysia saja jom kita tengok kisah orang Japan pulak . Uchino kenal tak? jom tengok gambar dia... orang jepun..
SEBUAH akhbar Jepun melaporkan, aktor Uchino Masaaki dan isterinya, aktres Ichiro Maki kini dalam proses perceraian.Antara sebab perceraian itu dikatakan berpunca daripada Uchino yang terlalu mementingkan kerja berbanding keluarga walaupun selepas mempunyai anak.
Berita Selanjutnya Klik Read More Tu Ye...
Februari tahun lalu, pasangan itu dilaporkan tinggal berasingan susulan Uchino mahu fokus pada kerjanya. Media itu turut melaporkan sebab lain berpunca daripada gosip skandal Uchino dalam sebuah majalah hiburan September tahun sama.
Media menjangka mereka akan mendaftar perceraian seawal bulan ini sebaik saja Uchino tamat menjalani penggambaran drama Jin-O. Paling tidakpun, penghujung Jun selepas siaran drama itu berakhir.
 Pun begitu, agensi yang mewakili Inchiro ketika ditemu ramah media lain, menafikan segala laporan itu dan menyifatkan ia khabar angin semata-mata.
www.tips-fb.com

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kawan-kawan Blogger Paling Aktif Dan Terkini

Post Paling Diminati