Clik When U See an Ads Banner

Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah,Lai Salaha Minnduu Nilla Hii Kaasyifah.

Klik Baner 4 money Fund

MuliaNya Sahabat Ku

Gersang Bumi Tanpa Hujan , Gersang Minda Tanpa Ilmu,
Gersang Hati Tanpa Iman , Gersang Jiwa Tanpa Amal .
Photobucket
Dengan Penuh Kesyukuran Ke Hadrat Illahi , Setepak Sireh Kami Hulurkan Untuk Mengundang Semua Kemari , Beras Kunyit Kami Taburi , Air Mawar Di Renjis Wangi , Berkembang Kasih Menabur Budi , Undangan Kami Setulus Hati,, Harap Sudi Datang Merai,, Semoga Allah Memberkati Wassalam Terima Kasih

."Sebarkanlah ajaranku walau satu ayat pun"(Sabda Rasulullah SAW)"Nescaya Allah memperbaiki bagimu amalan-amalanmu dan mengampuni bagimu dosa-dosamu. Dan barangsiapa mentaati Allah dan Rasul-Nya, maka sesungguhnya ia telah mendapat kemenangan yang besar."(Surah Al-Ahzab:71)

19 July, 2011

Berkat doa di hadapan Kaabah Mawi Ngan Ekin Bakal Jadi Ibu Abah

Alhamdulillah, semoga pasangan ini akan terus berbahagia lagi dengan kelahiran anak itu nanti.doa saya semoga anak ini menjadi anak yang baik dan berbakti kepada kedua ibu bapanya nanti, insyaallah.

BAHAGIA...Mawi dan Ekin mengharapkan kehadiran cahaya mata selepas dua kali keguguran.

Berkat doa di hadapan Kaabah, akhirnya isteri kepada penyanyi popular Asmawi Ani atau Mawi, yang juga seorang pelakon, Norasyikin Abdul Rahman atau Ekin disahkan mengandung enam minggu.

Ditemui sewaktu menjayakan program rakaman Konsert Raya 1Malaysia, Muzik FM di restoran Seri Melayu Jalan Conley, di sini, semalam, Mawi berkata, dia bersyukur apabila doktor mengesahkan Ekin mengandung selepas mengalami keguguran dua kali sebelum ini.
“Walaupun gembira tetapi saya dan Ekin tetap berjaga-jaga kerana tidak mahu perkara sama berlaku. Kalau boleh saya tidak mahu menghebohkan perkara ini sehinggalah kandungan benar-benar kuat. “Sebaik diberitahu doktor mengenai kandungan Ekin, siang malam saya berdoa agar kandungan kali ini selamat,” katanya.
Berita Selanjutnya Klik Read More Tu Ye...
Mawi berkata, dia membawa isterinya membuat pemeriksaan di sebuah hospital swasta di Bangi, selepas Ekin mengadu tidak datang bulan. “Sudah tentu dalam hati saya berasa sangat gembira dan teruja. Bagaimana pun saya tidak mahu terlalu suka, rasa bimbang tetap ada. Saya meminta agar peminat mendoakan saya dan Ekin agar impian mahu menimang cahaya mata tercapai,” katanya.

Mawi tidak menafikan sewaktu menunaikan ibadat umrah pada April lalu, satu daripada doanya di hadapan Kaabah ialah agar mereka dikurniakan cahaya mata, dan bersyukur doa itu dimakbulkan Allah.

“Sekarang, Ekin tidak akan ikut saya bekerja, kecuali untuk menghadiri majlis khas dan tidak memerlukan dia banyak bergerak. “Doktor menasihati Ekin agar lebih berhati-hati dan banyak berehat untuk minggu awal kehamilan sehingga kandungan benar-benar kuat,” katanya.

Mawi berkata, setakat ini, isterinya belum menunjukkan sebarang tanda mengalami alahan atau mengidam untuk makan makanan tertentu.
www.tips-fb.com

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kawan-kawan Blogger Paling Aktif Dan Terkini

Post Paling Diminati